Arkitekt tagrende

Arkitekt tagrende bruges oftere og oftere. Dette er dog på ingen måde uden grund. Når du anvender arkitekt tagrende i dit byggeri er du sikret et nydeligt resultat.

Men ikke nok med det, så får du også det bedste af det bedste. Hele dette rende system kommer nemlig i bedste kvalitet.

Læg dertil den store funktionalitet. Indenfor dette system findes der nemlig intet mindre end 500 forskellige dele. 

Med andre ord er der ikke den udfordring som arkitekt tagrende systemet ikke kan klare.

Såfremt at dit byggeri ikke har et udhæng, så er denne løsning dog ekstra fordelagtig for dig. Den er ydermere ideel til brug ved udvendig afvanding. Desuden er der store fordele at hente ved disse render, hvis dit tag ikke har stern indbygget. 

Oplev den enestående arkitekt tagrende

Den arkitekt tagrende vi anvender er designet af arkitekten Kim Utzon. De er lavet af en enestående kombination af zink og titanium. Det er netop dette som gør dem så utrolig holdbar.

Men ikke alene er de holdbare. Overfladen er nemlig ligeledes fri for vedligeholdelse. Dertil kommer 40 års systemgaranti. Slutteligt er vores arkitekt tagrende naturligvis også miljøcertificeret. 

Med en arkitekt tagrende er du således sikret pæne tagrender med så godt som ingen vedligeholdelse. 

Hos Horne Blik gør vi os hver dag umage for at lave et reelt, godt stykke arbejde. Vi går op i kvaliteten af såvel vores arbejde som de produkter vi anvender.

Du kan med andre ord trygt stole på at både vores arbejde og de anvendte produkter er i orden når du hyrer os.

Vi kører dagligt i store dele af Nordjylland. Så på trods af vores lokale navn og vores nære tilhørsforhold til Horne, så lader vi os ikke begrænse.

Vi kommer således hellere end gerne forbi dig, hvad end opgaven er i Frederikshavn, Aalborg eller Thisted. Kontakt os allerede i dag og lad os tage en snak om dine muligheder. Vi kan kontaktes på telefon nr: 61706333 samt på mail: jan@horneblik.dk.