Blikkenslager Hjørring

Leder du efter en blikkenslager Hjørring eller resten af Nordjylland? I så fald er du kommet til det rette sted. Hos Horne blik står vi klar til at træde til som din blikkenslager Hjørring.

Når du vælger os som din samarbejdspartner indenfor blikarbejde, så er du sikret et veludført arbejde. 

Hos Horne Blik går vi nemlig højt op i kvaliteten. Dette gør sig naturligvis gældende i de produkter og materialer vi anvender. Det stopper dog på ingen måde her.

Vores team af hårdtarbejdende håndværkere er nemlig ikke tilfældigt sammensat. Alle går de nemlig op i kvaliteten af det arbejde de udfører, dag efter dag.

Det betyder også at de løbende holder deres faglighed helt skarp. Det gør de for eksempel ved at følge med i hvad der rører sig i faget. Det gælder både nye teknikker og materialer.

Når du hyrer os som din blikkenslager Hjørring er du således til hver en tid sikret professionelle fagfolk.

Det er dermed os hos Horne Blik du bør tage fat i, hvis du vil være sikret et godt slutresultat.

Alsidig og professionel blikkenslager Hjørring

Hos Horne Blik udfører vi naturligvis alt indenfor tagrender og nedløb. Vi løser dog også opgaver såsom inddækning af skorsten, kviste og facader.

Vi kan med andre ord være behjælpelig i mange henseender. Du skal derfor endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os for et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi udfører altid arbejdet i enten zink, kobber eller aluminium. På den måde er du altid sikret et både smukt og holdbart resultat.

Til trods for at vi hedder Horne Blik, så kører vi over hele Nordjylland. Om opgaven er i Frederikshavn, Hjørring eller Brønderslev, så er vi klar. Kontakt os allerede i dag og lad os tage en snak om dine muligheder. Vi kan kontaktes på telefon nr: 61706333 samt på mail: jan@horneblik.dk.