Kobber tagrender

Kobber tagrender tager sig smukt ud på enhver villa. Hos Horne Blik står vi klar til at montere dine kobber tagrender.

Vi kan dog naturligvis også tilbyde lignende produkter i andre materialer. Vi har eksempelvis et godt udvalg i både aluminium og zink. Du kan således altid finde noget der passer dig og dit budget hos os.

I os får du en ærlig og pålidelig samarbejdspartner med stor ekspertise indenfor faget. Skal arbejdet være i orden i første forsøg, så er det Horne Blik du bør tage fat i.

Vores team af fagfolk arbejder hver dag benhårdt på at opnå smukke og holdbare resultater ude ved vores kunder. De er alle top professionelle og ved hvad de laver, helt ned i detaljen.

Når du vælger at samarbejde med os om dit byggeri eller renovering kan du således læne dig tilbage. Når du samarbejder med os hos Horne Blik, slipper du nemlig for en hel del bekymringer.

Horne Blik – vi hjælper med alt fra kobber tagrender og renoveringer

Hos Horne Blik står vi naturligvis klar til at vejlede dig, inden du begiver dig i kast med den store renovering. Her kortlægger vi sammen dine ønsker og derudfra dine muligheder.’

På den måde er du bedst muligt sikret i at få truffet de helt rette beslutninger. Vores mål er nemlig at vi finder frem til en ikke alene smuk, men også holdbar løsning. Som din blikkenslager har vi nemlig altid dine interesser i tankerne. 

Nu tænker du måske at vi ikke kan være din blikkenslager fordi du bor i Frederikshavn, Aalborg eller Hobro. Men tro om igen, for vi kører nemlig i hele Nordjylland.

Uanset hvor du bor i Nordjylland vil vi således hellere end gerne hjælpe dig i mål med dit næste projekt. Kontakt os allerede i dag og lad os tage en snak om dine muligheder. Vi kan kontaktes på telefon nr.: 61706333 samt på mail: jan@horneblik.dk.