Sålbænk zink

Sålbænk zink sikrer en smuk finish på enhver bolig. Hos Horne Blik kan vi tilbyde et godt udvalg af Sålbænk zink. På den måde kan du altid finde netop den model som passer til din bolig.

Hos Horne Blik står vi klar til dels at skaffe den eller de modeller du skal bruge. Men derudover vil vi også hellere end gerne montere dem for dig.

På den måde slipper du for besværet. Men ikke nok med det, så er du også sikret at det bliver ordentligt og professionelt udført.

Vores team af dygtige og hårdt arbejdende håndværkere står nemlig klar til at springe til. Med dem i ryggen tør vi godt at sige, at du er sikret et godt resultat gang på gang.

Sålbænk zink – Så godt som uundværlig

En sålbænk zink er ganske enkelt så godt som uundværligt i næsten alle former for byggerier. Det er nemlig dem der sørger for at regnvandet bliver ledt væk fra vinduerne i din bolig.

De sikrer med andre ord at der ikke trænger fugt ind i muren eller vinduet. Det er således helt essentielt at de er monteret præcist.

Når du vælger at lade os hos Horne Blik om monteringen kan du dog være helt rolig. Vi sikrer naturligvis at alt er monteret som det skal og med den rette hældning.

På den måde får du ikke alene et veludført stykke arbejde til en skarp pris når du vælger os som din blikkenslager. Du får nemlig også tryghed og således langt færre bekymringer undervejs i byggeriet.

Selvom vi er stolte af vores navn, Horne Blik, så betyder det på ingen måde at vi kun kører i og omkring Horne. 

Faktisk kommer vi mere eller mindre dagligt rundt i hele Nordjylland. Om du bor i Skagen, Brønderslev eller Thisted er dermed ikke vigtigt.

Uanset hvor i Nordjylland du er bosat, så udfører vi med glæde diverse blik arbejde for dig. Kontakt os allerede i dag og lad os tage en snak om dine muligheder. Vi kan kontaktes på telefon nr.: 61706333 samt på mail: jan@horneblik.dk.