Skotrende zink

Overvejer du at udskifte din skotrende zink? Så er du kommet til det rette sted. Hos Horne Blik kan vi tilbyde skotrende zink i bedste kvalitet.

Netop kvaliteten betyder uendeligt meget for os hos Horne Blik. Vi anvender naturligvis materialer af høj kvalitet i de byggerier vi er med ind over. Det samme gør sig naturligvis gældende med de produkter vi sælger direkte til vores kunder.

Kvaliteten kommer i særdeleshed til udtryk i vores arbejde. Vi har nemlig nøje sammensat vores team af professionelle blikkenslagere. Vi kan dermed skrive under på at de, hver og en, udfører et gedigent stykke arbejde.

Som kunde kan du således slappe langt mere af når du samarbejder med os hos Horne Blik. 

Det er din skotrende zink som samler de 2 sider af dit tag. Det er således en helt essentiel del af dit tag. Uden den er det nemlig ikke på nogen måde tæt.

Husk at vedligeholde din skotrende zink

Der kan undertiden samle sig en del blade og andet snavs deroppe. Derfor er det også vigtigt at rense og vedligeholde den med jævne mellemrum.

En god huskeregel er at rense den hver gang du renser dine tagrender. Så skulle du gerne kunne undgå problemer deroppe på taget.

Hos Horne Blik står vi naturligvis klar med hjælp og vejledning. Dette gælder naturligvis materialevalg og monteringen, men også den efterfølgende vedligeholdelse.

Når du står overfor at vælge din nye skotrende zink, så har du flere forskellige varianter at vælge imellem. Alene ved valg af materiale er der adskillige valgmuligheder. Her står vi naturligvis ligeledes klar med vejledning, så vi sammen opnår det bedst mulige resultat til slut. Kontakt os allerede i dag og lad os tage en snak om dine muligheder. Vi kan kontaktes på telefon nr.: 61706333 samt på mail: jan@horneblik.dk.