Zink tag

Overvejer du at skifte dit zink tag? Hos Horne Blik har vi mange års erfaring med udskiftning af zink tag.

Vi er således den ideelle samarbejdspartner når du skal have skiftet taget på din bolig.

Gennem årene har vi nemlig skiftet uendeligt mange tage. Vi har således en massiv erfaring at trække på. Vi kender diverse tips og tricks samt faldgruber når taget på din bolig udskiftes.

Vi kan naturligvis også assistere dig for det tilfælde at det drejer sig om et nybyggeri. Det behøver således ikke at være en udskiftning af et eksisterende tag det drejer sig om.

Når du bygger eller renoverer i samarbejde med os hos Horne Blik, så har du et væld af muligheder. Vi kan nemlig ikke alene tilbyde et zink tag, men også tage i flere andre materialer.

Hos Horne Blik har du mange muligheder – Zink tag er et af dem

Vi kan for eksempel tilbyde tage i aluminium og kobber. Hvert materiale har sine styrker og hver af os har vores favorit.

Fælles for alle de nævnte materialer er dog, at det er nemt at forme. Det gør disse materialer ideelle til brug ved ethvert byggeri, stort som småt. 

Der er nemlig rigtig mange mulige udformninger ved disse materialer. Dermed kan du få dit zink tag lige som du vil have det.

Uanset hvilket materiale du vælger til dit nye tag, så er grundprincipperne naturligvis på plads. Vi sørger således for at taget er vand- og vindtæt samt at det kan holde til det danske vejr – både sommer og vinter.

Hos Horne Blik både leverer og monterer vi i hele Nordjylland. For os er det dermed underordnet om du bor i Hjørring, Fjerritslev eller Aalborg. Vi kører nemlig Nordjylland tynd hver eneste dag. Kontakt os allerede i dag og lad os tage en snak om dine muligheder. Vi kan kontaktes på telefon nr.: 61706333 samt på mail: jan@horneblik.dk.